سفارش تبلیغ
صبا ویژن

چگونه از سایت وردپرس بکاپ بگیریم؟

بک آپ گرفتن از وردپرس

یکی از مهم ترین اقداماتی که پس از ایجاد سایت باید به صورت مداوم و دوره ای انجام دهید، تهیه نسخه پشتیبان و بک آپ گرفتن از وردپرس می باشد. همانطور که قطعاً شنیده اید، پیشگیری بهتر از درمان است. بنابراین قبل از اینکه برای سایت شما اتفاقی بیفتد و یا اطلاعات شما از بین رود، بهتر از به صورت مداوم نسخه پشتیبان تهیه کنید تا در صورت بروز هرگونه مشکل بتوانید اطلاعات سایت خود را بازیابی نمائید. به دلیل اهمیت این موضوع، ما در این مطلب قصد داریم آموزش بک آپ گیری از وردپرس را با استفاده از روش های مختلف در اختیار شما قرار دهیم. با ما همراه باشید.

نحوه ی بکاپ گیری از وردپرس

تهیه نسخه پشتیبان از وب سایت شما چیزی نیست که نادیده گرفته شود. داشتن یک نسخه پشتیبان از سایت می تواند باعث جلوگیری از بسیاری از مشکلات ناخواسته شود. به عنوان مثال: اگر در سایت خود با یک خطا مواجه گردید که باعث خرابی سایت شما شود، می توانید به سادگی از طریق نسخه پشتیبان سایت خود را به حالت اولیه بازگردانید. روش های مختلفی برای بک آپ گرفتن از وردپرس وجود دارد که در ادامه مطلب سعی می کنیم ساده ترین و بهترین آنها را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید تا شما را با آموزش بکاپ گرفتن از سایت وردپرس آشنا کنیم.

1- آموزش بکاپ گرفتن از وردپرس با افزونه UpdraftPlus

بی تردید یکی از بهترین و ساده ترین روش های بک آپ گرفتن از سایت وردپرسی ، استفاده از یک افزونه وردپرس می باشد. افزونه های پشتیبان گیری مختلفی ارائه شده که می توان UpdraftPlus را یکی از بهترین آنها دانست. این یکی از بهترین افزونه های امنیتی و پشتیبان گیری از سایت می باشد که با بیش از 14 میلیون دانلود، بالاترین رتبه و قابل اعتمادترین افزونه پشتیبان گیری برنامه ریزی شده در جهان بشمار می رود. کار کردن با این پلاگین بسیار ساده است و شما می توانید به سادگی از آن نسخه پشتیبان از سایت خود تهیه کنید. همچنین رابط بصری UpdraftPlus به شما این امکان را می دهد تا به صورت خودکار از تمامی بخش های سایت خود مانند: فایل ها، دیتابیس، افزونه ها و قالب ها تسخه پشتیبان تهیه کنید و آنها را به صورت مستقیم از پیشخوان وردپرس خود بازیابی نمائید. در ادامه مطلب از سئوکده طریقه بک آپ گرفتن از وردپرس با استفاده از این افزونه را به شما آموزش می دهیم.

آموزش بک آپ گیری از وردپرس با افزونه UpdraftPlus

جهت بک آپ گرفتن از وردپرس ، در ابتدا باید این افزونه را خریداری کنید ( برای خرید UpdraftPlus کلیک کنید). سپس وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و از بخش “افزونه ها” روی گزینه “افزودن” کلیک نمائید. سپس روی دکمه “بارگذاری افزونه” از بالای صفحه کلیک نمائید. پس از بارگذاری، افزونه را نصب و در نهایت فعال کنید.

در مرحله بعد باید افزونه را راه اندازی کنید. برای انجام اینکار از بخش “تنظیمات” روی گزینه ” UpdraftPlus Backups” کلیک کنید.

آموزش بک آپ گیری از وردپرس با افزونه UpdraftPlus

با اینکار وارد صفحه پشتیبان گیری از سایت خود می شوید. در این صفحه می توانید تنظیمات مربوط به پشتیبان گیری از سایت خود را پیکربندی نمائید. در ادامه نحوه بکاپ گیری از سایت وردپرس را با این افزونه به شما آموزش می دهیم.

– پشتیبان گیری به صورت دستی

در پیشخوان وردپرس، گزینه UpdraftPlus به شما این امکان را می دهد تا بتوانید در هر زمان و به صورت دستی از وب سایت وردپرس خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. برای انجام این کار، کافیست روی دکمه Backup Now کلیک نمائید.

آموزش بک آپ گیری از وردپرس

شما می‌ توانید نسخه پشتیبان دستی را در سرور محلی خود دانلود کنید. همچنین می توانید از این افزونه بخواهید تا به صورت خودکار نسخه پشتیبان را در یک مکان ذخیره‌ سازی از راه دور آپلود نمیاد.

بیشتر بخوانید: سایت های کاهش حجم عکس بدون افت کیفیت؛ 10 سایت کمپرسور تصاویر

– پشتیبان گیری برنامه ریزی شده را پیکربندی کنید

افزونه UpdraftPlus به شما این امکان را می دهد تا یک برنامه زمانی دلخواهی را برای تهیه پشتیبان تنظیم کنید. برای انجام اینکار کافیست برگه تنظیمات در صفحه پشتیبان گیری UpdraftPlus را انتخاب کنید.

نحوه ی بکاپ گیری از وردپرس

حال در این بخش می توانید انتخاب کنید که هر چند وقت یکبار از پایگاه داده و فایل های سایت شما نسخه پشتیبان تهیه شود. گزینه های مختلفی وجود دارد که برخی از آنها عبارت است از:

  • هر 4، 8 یا 12 ساعت
  • روزانه
  • هفتگی، دو هفته ای یا ماهانه

در نهایت بعد از اینکه تنظیمات دلخواه خود را انجام دادید، روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک نمائید.

– بازیابی نسخه های پشتیبان

بعد از اینکه از سات خود نسخه پشتیبان تهیه کردید، ممکن است نیازی باشد تا فایل پشتیبان گیری شده را بازیابی نمائید. برای انجام اینکار، وارد تب Existing Backups شوید. سپس در این صفحه می توانید تمام نسخه های پشتیبان گیری شده قبلی را مشاهده کنید. حال برای بازیابی نسخه پشتیبان، کافیست روی Restore کلیک کنید. همچنین می توانید با کلیک روی پیوند آپلود فایل های پشتیبان، فایل ها را به صورت دستی آپلود نمائید.

آموزش بکاپ گرفتن از سایت وردپرس

در مرحله بعد، از شما خواسته می شود که انتخاب کنید کدام مؤلفه ها را می خواهید بازیابی کنید. به عنوان مثال می خواهید افزونه ها را بازیابی کنید، یا قالب و… اگر شما می خواهید تمامی فایل ها را بازیابی کنید، باید تمامی گزینه ها را انتخاب نمائید.

آموزش بکاپ گرفتن از وردپرس

پس از بازیابی فایل های شما از مکان راه دور، مجدداً یک پنجره دیگر به شما نمایش داده می شود که باید روی دکمه Restore کلیک کنید.

بیشتر بخوانید: افزونه فروش عمده وردپرس WooCommerce Wholesale Prices

2- نحوه ی بکاپ گیری از وردپرس با استفاده از phpMyAdmin

گرفتن بکاپ از دیتابیس وردپرس کار چندان سختی نیست و شما میت وانید به سادگی از پایگ داده خود یک نسخه پشتیبان به سادگی بگیرید. برای این روش از PhpMyAdmin استفاده خواهیم کرد. این یک نرم افزار متن باز است که به شما این امکان را می دهد پایگاه داده MySQL خود را با استفاده از یک رابط مبتنی بر وب مدیریت کنید.

برای انجام اینکار، در ابتدا وارد کنترل پنل هاست خود شوید. س از ورود بر روی phpMyAdmin در قسمت پایگاه داده کلیک کنید.

بک آپ گرفتن از سایت وردپرسی

بعد از آن وارد صفحه phpMyAdmin می شوید. پس از آن وارد پایگاه داده خود شوید. سپس لیست جداول پایگاه داده وردپرس به شما نشان داده می شود. حال هنگامی که پایگاه داده شما انتخاب شد، از نوار منوی بالا بر روی لینک Export کلیک کنید.

طریقه بک آپ گرفتن از وردپرس

پس از آن از شما خواسته می شود تا روش برون ریزی را انتخاب کنید. بهتر است گزینه “سفارشی” را انتخاب کنید، زیرا گزینه های بیشتری را برای بک آپ گرفتن از وردپرس  در اختیار شما قرار می دهد.

نحوه بکاپ گیری از سایت وردپرس

با کلیک بر روی سفارشی، گزینه های بیشتری به شما نشان داده می شود. باید تمام جداول شما را در پایگاه داده وردپرس به صورت انتخابی نشان دهد. همچنین اگر جدولی وجود دارد که نمی خواهید آن را برون ریزی کنید، می توانید آن را لغو کنید. اگر مطمئن نیستید، پس بهتر است همه آنها را انتخاب نمائید.

گرفتن بکاپ از دیتابیس وردپرس

سپس به بخش خروجی مراجعه کنید. به طور پیش فرضphpMyAdmin  خروجی فرآیند برون ریزی را به صورت متن به شما نشان می دهد. حال برای فشرده سازی باید گزینه zipped یا gzipped را انتخاب کنید. پس از آن صفحه را به سمت پایین اسکرول کنید و روی دکمه Go کلیک نمائید.پس از آن PhpMyAdmin فایل برون ریزی پایگاه داده را برای شما ارسال می کند.

بیشتر بخوانید: چگونه باتری لپ تاپ را غیرفعال کنیم؟

جمع بندی: نحوه بکاپ گرفتن از وردپرس

 

یکی از مهم ترین اقداماتی که باید پس از راه اندازی سایت در نظر بگیرید و به صورت مداوم آن را انجام دهید، بک آپ گرفتن از وردپرس می باشد. با اینکار به صورت کامل از تمامی فایل های سایت خود محافظت می کنید. ما در این مطلب آموزش بک آپ گیری از وردپرس را با استفاده از 2 روش مختلف به شما توضیح دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع: themeisle