چه زمانی به لینک سازی خارجی نیاز داریم؟
اگر شما هم از کسانی هستید که به فکر انتقال کسب و کارتان به فضای مجازی افتادهاید، حتما از اهمیت سئو (SEO ) آگاه هستید. لینک سازی خارجی در سئو اهمیت زیادی دارد و میتواند رتبه شما را در موتورهای جستجو بهبود ببخشد. ما در این مقاله قرار است هرآنچه برای لینک سازی خارجی نیاز دارید، به شما بگوییم و راههای مختلف به کار بردن آن را نیز ارائه دهیم. پس در ادامه با آموزش لینک سازی خارجی همراه ما باشید.
لینک خارجی در واقع هایپرلینکی است که دامنههای غیر از منبع داخلی را هدف قرار میدهد. برای مثال اگر سایت دیگری به وبسایت شما لینک دهد، به آن لینک خارجی گفته میشود. همچنین اگر شما هم در سایتتان به یک وبسایت دیگر لینک بدهید، باز هم میتوان آن را لینک خارجی در نظر گرفت.
در واقع لینک های خارجی را میتوان به دو دسته تقسیم کرد. یکی لینکهای outbound و دیگری inbound که به آن بک لینک نیز میگویند. تنها تفاوتی که میان این دو نوع لینک میتوان پیدا کرد، مربوط به دامنه آنها میشود.
سعی کنید از کلمات کلیدی توصیفی برای انکرتکست استفاده کنید. همچنین باید این کلمه در صفحه مقصد هم موضوع یا کلید واژه مشخصی را تعریف کند. البته نیازی نیست همیشه در هر دو صفحه از یک کلمه کلیدی استفاده شود.
هایپرلینکها یکی از مواردی بودند که به شکلگیری اینترنت کمک زیادی کردند. آنها در ادامه روی موتورهای جستجو تاثیر قابل توجهی گذاشتند.
لینک سازی خارجی چه تاثیری دارد؟
در آموزش لینک سازی خارجی بهتر است به تاثیر این روش هم اشارهای داشته باشیم. این روش موجب میشود که شما رتبه بهتری در موتورهای جستجو به دست آورید. همچنین اگر محتوای باکیفیتی تولید کنید، قطعا سایتهای دیگر از مقاله شما به عنوان منبع استفاده میکنند. در نتیجه بیشتر دیده میشوید و بک لینک هایتان هم بیشتر خواهد شد.
آیا لینکهای outbound در سئو تاثیرگذارند؟
همانطور که میدانید بک لینک ها در سئو اهمیت زیادی دارند و میتوانند رتبه شما را در موتورهای جستجو بهتر کنند. اما تاثیر لینکهای Outbound چقدر است؟
تحقیقات نشان داده که این موارد هم با فاکتورهای گوگل تشخیص داده میشوند و روی رتبه سایت در این موتور جستجو تاثیر میگذارند. پس در سئوی سایت بهتر است این موضوع را از یاد نبرید.
چه زمانی به لینک سازی خارجی نیاز داریم؟
اگر میخواهید سایتهای دیگر به شما لینک بدهند، توصیه میشود که شما هم به سایر وبسایتها لینک بدهید. در صورتی که میخواهید مخاطب از خواندن مطالب سایت شما لذت ببرد، باید تمام تلاش خود را به کار گیرید تا بتوانید بهترین تجربه را به آنها ارائه دهید. هرچه نباشد مخاطب نباید مجبور شود برای پیدا کردن مطلب مشابه دست به جستجوی دوباره بزند. در ادامه آموزش لینک سازی خارجی ما به چهار مورد از شرایط به کار بردن لینکهای outbound اشاره میکنیم.
زمانی که سایت شما در زمینه خاصی فعالیت تخصصی ندارد
اینترنت یک فضای کاملا باز است و به هیچ نحو نمیتوان افراد را از گشت و گذار در این بستر منع کرد. البته تلاش برای این کار هم به هیچ عنوان درست نیست.
شما در سایت خود ممکن است مباحث زیادی را پوشش دهید. بدون شک همیشه موضوعاتی وجود دارد که به مقالات شما مربوط میشوند، اما احتمالا شما روی آنها به صورت تخصصی کار نمیکنید.
در این شرایط اگر ایجاد رابطه قابل اعتماد بین سایت و مخاطب برایتان اهمیت دارد، بهتر است به آنها سایتهایی را معرفی کنید که در موضوع مورد نظر با جزئیات بیشتر نوشتهاند. در نتیجه مخاطب میتواند با سرعت بیشتر به اطلاعات بهتری دسترسی پیدا کند.
زمانی که دادهها و اطلاعات مختلف را نقل میکنید
این مورد متاسفانه اصلا جدی گرفته نمیشود. ما در دورهای زندگی میکنیم که بستر اینترنت پر از خبرهای جعلی است. در نتیجه در حال حاضر بهتر است برای تمامی اظهارات و دادهها منبع مشخص کنیم.
علاوه بر این، ما تلاش میکنیم که بتوانیم بهترین تجربه را برای کاربران به ارمغان آوریم. برای همین بهتر است همیشه در مطالبمان از لینک سایت مرجع استفاده کنیم. چه بخواهد مطلب ما یک مقاله بلند باشد چه یک خبر کوتاه.
با این کار شما میتوانید اطلاعات خود را شفافتر بیان کنید و در نتیجه از حجم شایعات بکاهید. سایتهایی که خبرهای جعلی را نقل میکنند، معمولا هیچگاه از لینک منبع استفاده نمیکنند.
وقتی سایت شما از محتوای ترد پارتی (Third-Party) استفاده میکند
هیچ مشکلی ندارد که بخواهید از تصاویر یا ویدیوهای دیگر مربوط به سایر منابع در سایتتان استفاده کنید. اما یادتان باشد که همیشه باید اعتبار لازم را به مرجع بدهید. این کار را هم میتوانید با قرار دادن لینک سایت مرجع در مطلب خودتان انجام دهید.
هرچند باید در استفاده از منابع کمی دقت به خرج دهید. زیرا اگر مقاله شما بیش از حد به یک صفحه خاص شبیه باشد، موتورهای جستجو آن را سرقت در نظر میگیرند.
وقتی میخواهید توجه یک همکار خاص را به خود جلب کنید
ابزارهای دیجیتال مارکتینگ میتوانند به سادگی لینکهای خارجی را شناسایی کنند. در واقع استفاده از لینکهای outbound میتواند این موضوع را نشان دهد که یک سایت، از سایت دیگر حمایت میکند. در واقع این کار با به اشتراک گذاشتن لینک منبع در مطلب شما صورت میپذیرد.
شاید با خود بگویید این رویکرد به درد افراد خجالتی میخورد، اما در واقع با دیدن نتایج آن شگفتزده میشوید. همچنین میتوان گفت که شما با انجام این کار، سایر سایتها را نیز تشویق میکنید که حرکت مشابهی را انجام دهند.
البته یادتان باشد که نباید در این امر زیادهروی کنید. اگر سایت مرجع وبسایت شما را مفید نداند، ممکن است آن را پس بزند. پس همیشه سعی کنید لینکهای مفید و مرتبط را به کار ببرید.
منبع: https://www.semrush.com/blog/external-links/